HEA PAKKUMINE!


0.- 2.39.- 2.39.- 2.39.- 4.99.-

Kaaned, ümbrised Apple iPad Mini 4, 7.9" - Punane

19,90 €

23,41 €

-15%

PREMIUM! Stiilne ja funktsionaalne kunstnahast kaitsekaane. 360 kraadi keeratav. Kaitseb tahvelarvuti tolmu, kriimustuste ja löökide eest ning aitab tahvelarvuti säilitada töökorras väga pika aja vältel!

Rohkem infot

Toodet pole enam laos

Digikas

DI-TBC-RO-APL-IPAM4-RD

Rohkem infot

Stiilne ja funktsionaalne kunstnahast kaitseümbris-alus kaitseb tahvelarvutit tolmu, kriimustuste ja löökide eest ning aitab tahvelarvutit säilitada töökorras väga pika aja vältel.

 

Tahvelarvuti kaitse

Tagakülg on kõvast materjalist. Pehme fiiberkiht kaitseb ekraanipoolset külge kriimustuste eest.

 

Ergonoomika

Kõik ühenduspesad jäävad vabaks. Tahvelarvutit ei ole vaja kaanest välja võtta, näiteks kaamera või laadija kasutamiseks.

 

Funktsionaalsus

Tahvelarvutit saab alusel keerata 360 kraadi vastavalt vajadusele ja paigaldada horisontaalselt või vertikaalselt.

Lihtsalt paigaldatav

Tahvelarvuti võib lihtsalt paigaldada kaitseümbrisse ja vajadusel kergesti sellest välja võtta.

 

Stiilne välimus

Stiilne disain ja kaitsekaane väike kaal harmoneeruvad suurepäraselt tahvelarvutiga ja ei lase tahvelarvutil välja paista kohmakana.

 

Pakk sisaldab

Tahvelarvuti kaant

Tegelik kaup vastab nimetusele. Kuvatud tootepildid on illustratiivse tähendusega ning võivad erineda tegelikust tootest. Enamus toodete tüüpe ja mudeleid on koheselt saadaval.
* Pildil kujutatud toode võib tegelikkuses veidi erineda ning kirjelduses sisalduv teave on üldine, mistõttu ei ole võimalik kõiki toote omadusi välja tuua. Enamus toodete tüüpe ja mudeleid on koheselt laos saadaval. Küsimuste korral ootame Teie kõnesid või kirjasid.